ÁSZF

CÉGADATOK
Név: Old-Top Bt.
Cégjegyzékszám: 08-06-002323
Székhely: 9200 Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.
Adószám: 22419334-2-08
E-mail: info@boroldal.hu
Telefon: +36-30/688-4572
 
ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK
Az Old-Top Bt., mint eladó által forgalmazott termékek megrendelhetők a www.boroldal.hu oldalon található telefonszámon, e-mail címen, illetve webes áruházunkon keresztül. Vinotékánkban – akárcsak a hagyományos üzletekben – alkoholt csak a 18. életévüket betöltött felhasználók vásárolhatnak.
A webáruház megtekintéséhez nem szükséges regisztráció, azt bárki szabadon megtekintheti. A webáruház az Old-Top Bt. virtuális katalógusa, amely nem az aktuális készletlistát tükrözi.
 
TERMÉKEINK
Az Old-Top Bt. mindent megtesz a termékek alapvető tulajdonságainak minél hitelesebb feltüntetése érdekében, azonban egyes termékek esetében előfordulhat, hogy a megadott kép és a termék leírása között eltérés mutatkozik. Az oldal feltöltésekor keletkezett esetleges hibákért felelősséget nem vállalunk, amennyiben ilyen jellegű problémát észlel, azt kérjük e-mailben szíveskedjen jelezni.
A honlapunkon található termékleírások tartalmazzák a termék pontos megnevezését, valamint a bruttó vételárat forintban. (A termékek alatt feltüntetett árak kedvezmény nélküli palack árak.) Az Old-Top Bt. az árváltoztatás jogát fenntartja. A termékek minden esetben a vásárló részére elküldött eladási árlistán feltüntetett áron, illetve a részére visszaigazolt árakon kerülnek kiszámlázásra.
 
MEGRENDELÉS
A webáruházban történő vásárlással, illetve a telefonos vagy e-mailben tett megrendelést követően a felek között -távollévők között- kötött szerződés jön létre. A szerződés nyelve: magyar.
A vásárlási szándék elfogadásáról az Old-Top Bt. telefonos megrendelés esetén szóban, internetes megrendelés esetén visszaigazoló e-mailben értesíti a vásárlót. A webáruházban való vásárlás esetén a vásárló a megrendelt termékeket egy virtuális kosárba helyezéssel állíthatja össze. A rendelés elküldése előtt a kosár tartalma megtekinthető, lehetőség van a módosításra vagy a kosár tartalmának törlésére.
Megrendelését bármikor megváltoztathatja. Ez esetben írjon az info@boroldal.hu e-mail címre vagy hívja +36-30 688 4572- es telefonszámot. Rendelését a nap bármely szakában leadhatja. Minimális rendelési darabszám nincsen.
A webáruház alkalmazásával, illetve e-mailben vagy telefonon tett megrendeléssel a felhasználó elfogadja az általános vásárlási feltételeket, azt magára nézve kötelezőnek ismeri el, a rendeléssel minden vásárló kijelenti, hogy tisztában van a rendelés menetével.
A vásárláskor kérjük a PayPal oldalon kért adatokat helyesen kitölteni.
A webshopban kizárólag magyarországi címekre tudunk megrendeléseket felvenni. Ha külföldi címre szeretne rendelni, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot az info@boroldal.hu email címen és kérje egyedi ajánlatunkat!
 
FIZETÉSI MÓDOK
PayPal
A PayPal (ejtsd: péjpel) az online fizetés leggyakoribb eszköze, egy online pénzügyi szolgáltatás, mégpedig a világon az egyik legnagyobb. Szinte minden valamire való webshopban és piactéren fizethetünk PayPal segítségével. Tökéletesen biztonságos, kényelmes megoldás, és egy rakás extrát is kínál, amikről kár lenne lemondani.  Néhány kattintással fizethet.  Egyszerűbben és biztonságosan fizethet online boltok ezreiben csupán egy e-mail-címmel és jelszóval. Nem kell minden fizetésnél beírnia kártyaadatait.  Regisztráljon és kezdjen vásárolni.
Banki átutalás
A termékek ellenértékét banki átutalás útján is rendezheti. Ez esetben email-ben vegye fel velünk a kapcsolatot: info@boroldal.hu
 
SZÁLLÍTÁS, RENDELÉS ÁTVÉTELE
A rendeléseket 5 munkanapon belül tudjuk teljesíteni. A vásárló a megrendelés elküldésekor elfogadja a szállítási módot: futárszolgálattal, a megadott címre.

ELÁLLÁSI JOG
Távollévők között kötött szerződés esetén a vásárlónak jogában áll az áru kézhezvétele után 14 naptári napig elállni a vásárlástól, tehát amennyiben az árut sértetlenül 14 napon belül visszaküldi hozzánk, akkor annak ellenértékét visszaszolgáltatjuk. A fenti határidőbe az általános szabályok szerint a termék átvételének napja nem számít bele. Elállási szándékát személyesen, telefonon, postai úton, e-mailben jelzett egyértelmű nyilatkozattal, valamint a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet mellékletében található nyilatkozat-minta útján közölheti.
Kérjük, hogy az áru átvételekor minden alkalommal győződjön meg annak sértetlenségéről, mert elállás esetén csak sértetlen terméket tudunk visszavásárolni! A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli.
Mosonmagyaróvár, 2020.07.01.  • ELÉRHETŐSÉG
  • 9200 Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.
  • info@boroldal.hu
  • +36 30 688 4572
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy mindig értesülj legjobb akcióinkról és rendezvényeinkről!

Készítette: 3DPR Kft.

Bankártyás fizetés

  • Visa
  • Master Card
  • PayPal