Menü
 Főoldal
 Szolgáltatások
 Csomagszállítás

Borkereső

Termékek Keresés

Kosár tartalma
Az ön kosara jelenleg üres.

Belépés
Felhasználó

JelszóEmlékezzen rám

Elfelejtette jelszavát?
Még nem regisztrálta magát?Regisztráljon most

Aromabár

Csak az érezheti igazán jól az ízeket, akinek kifinomult a szaglása is!
Tudja-e, hogy milyen íze van a bornak, ha nem ismeri fel helyesen az illatokat?
NEM TUDHATJA!
Hogy szaglószervét is edzésben tudja tartani, használja a "borillatok aromabár-t". Az aromabox önállóan is nagyon kedves ajándék lehet bármely borkedvelõ számára!
Egy zseniális ötlet!
Hódoljon kényelmesen otthonról szenvedélyének: a bornak.
A borból és tudásból álló csomag segítségével a bor elméletét a gyakorlatban is kipróbálhatja.


Pick Pack Pont


Ön a(z) 11762030. látogatónk!
 
 
Aromabár   Nyomtatás  E-mail 

Csak az érezheti igazán jól az ízeket, akinek kifinomult a szaglása is!

Tudja-e, hogy milyen íze van a bornak, ha nem ismeri fel helyesen az illatokat?
NEM TUDHATJA! A szánkban lévő ízérzetek nagy része ugyanis, az orrunk segítségével közvetített illatok által válik teljessé. A bor ízét tehát sokkal inkább élvezhetjük, ha az orrunkkal felismerjük az illatait. Ahhoz, hogy szaglószervét is edzésben tudja tartani, használja a "borillatok aromabár-t".

Mit is érdemes tudni az Aromabárról?

Az Aromabár tartalmazza azokat a legfontosabb aromákat/illat eszenciákat, amik a borokban előfordulnak. Pl. gyümölcsös aromák: szilva, fekete ribizli …stb., vagy növényi aromák: zöldpaprika …stb., fűszeres aromák: vanília, bors …stb. pörkölt aromák: karamell, kávé…stb. Összesen 36 különböző illat eszenciát tartalmaz a csomag. Mindegyiket egy kis üvegcsébe zártuk, melyeket csavaros dugó véd. Az aromaüvegcsék az Aromabárban (33,5 cm magas és 25 cm széles dobozban) áttekinthetően, és töréstől védve vannak csomagolva. A doboz mellé egy 12 oldalas kis füzetet is mellékelünk, ami végigvezeti Önt a különböző bortípusok és a bennük megtalálható aromák útján.

Játsszon az aromákkal! Szagoljon bele az üvegcsékbe anélkül, hogy megnézné melyikről van szó. Ne keseredjen el, ha elsőre nem mindet fogja felismerni. Ezért van az Aromabár, hogy megtanítsa Önnek, hogyan különböztetheti meg az egyik illatot a másiktól. Az illateszenciák természetesen igen tömények. A borokban jóval kisebb koncentrációban vannak jelen, ez adja a felismerés nehézségét és szépségét is.

Hódoljon kényelmesen otthonról szenvedélyének: a bornak. Mostantól tréningezheti magát fotelja kényelmében. Meglátja, milyen gyorsan válik majd a borok szakértőjévé.

Az Aromabár önállóan is nagyon kedves ajándék lehet bármely borkedvelő számára![Vissza] [Lap tetejére]
| Általános Üzleti Szabályzat | Impresszum | Oldaltérkép
 © Boroldal.hu - Minden jog fenntartva.