Menü
 Főoldal
 Szolgáltatások
 Csomagszállítás

Borkereső

Termékek Keresés

Kosár tartalma
Az ön kosara jelenleg üres.

Belépés
Felhasználó

JelszóEmlékezzen rám

Elfelejtette jelszavát?
Még nem regisztrálta magát?Regisztráljon most

Aromabár

Csak az érezheti igazán jól az ízeket, akinek kifinomult a szaglása is!
Tudja-e, hogy milyen íze van a bornak, ha nem ismeri fel helyesen az illatokat?
NEM TUDHATJA!
Hogy szaglószervét is edzésben tudja tartani, használja a "borillatok aromabár-t". Az aromabox önállóan is nagyon kedves ajándék lehet bármely borkedvelõ számára!
Egy zseniális ötlet!
Hódoljon kényelmesen otthonról szenvedélyének: a bornak.
A borból és tudásból álló csomag segítségével a bor elméletét a gyakorlatban is kipróbálhatja.


Pick Pack Pont


Ön a(z) 11797351. látogatónk!
 
 
Borclub Étterem   Nyomtatás  E-mail 

Több mint étterem...

http://www.borclubetterem.hu

Az étterem Mosonmagyaróvár szívében, a sétáló utcában, a turisták által is gyakran látogatott Szt. László téren található.

A jelenlegi tulajdonos 1995-óta üzemelteti az éttermet, mely akkoriban El Sombrero néven magyar-mexikói étteremként várta az ínyenc falatokra vágyó vendégeket.

2000-től az üzlet neve Borklub Étterem és Vinotéka-ra változott. Ezzel párhuzamosan mind hazai, mind pedig külföldi borok forgalmazásával is foglalkozni kezdett a cég. Ez a tevékenység olyan sikeresnek bizonyult, hogy rövid időn belül túlnőve saját kereteit, az étterem a széles borkínálatról, míg a Vinotéka az ehhez kapcsolódó szolgáltatásokról (egyedi borcíme készítése, díszdobozok, jelentéktelen szállítási költség… stb.) vált ismerté a vendégei körében.

Az étterem, az országban egyedülállóan széles, 260 féle magyar bort kínáló borlappal és a nemzetközi ízléshez és elvárásokhoz is igazodó, folyamatosan megújuló ételkínálattal, (de még néhány mexikói étellel is) várja az ide látogatókat.

 

Az étterem egyedülálló szolgáltatása: a borkóstoltatás és borbemutató (több nyelven is). Bármikor érkezzen is hozzánk, legalább húsz féle, palackos bor is nyitva van és várja a kóstolókat. BorBÁR-unk lehetőséget kínál  már 0,5 dl bor kóstolására is, így több fajta között válogathat, kóstolgathat anélkül, hogy meg kellene vásárolnia egy egész palackkal. Széles kínálattal rendelkezünk hazai borokból, ill. kuriózumként néhány különleges olasz, osztrák és francia bor is megtalálható kínálatunkban. 

Az "igényesebb" borokhoz a világhírű Riedel poharakat használjuk

Az étterem belsejében 55-60 fő kényelmes elhelyezésére van lehetőség, míg a teraszon 60-an férnek el. A vendéglőben fogadásszerű rendezvényeket is szervezünk és  a legmagasabb színvonalú  elképzeléseknek is meg tudunk felelni. Folyamatosan vállaljuk rendezvények lebonyolítását külső helyszíneken is.

Fontosnak tartjuk a gasztronómiai és az étkezési kultúra fejlesztését. Nyugodt, csöndes környezetben várjuk mindazokat az ebédelni, vacsorázni vágyókat, akik szeretik, ha egy jól ismert, közkedvelt étel is válogatott alapanyagokból, ízletesen és esztétikailag is ízlésesen van elkészítve. A különleges alkalmakra, borvacsorákra szívesen adunk ajánlásokat.

Mosonmagyaróvár, Szent László tér 4.

Tel.: 96/579-257

Fax.: 96/579-258

Asztalfoglalás.: 96/211-673

e-mail cím: oldtop@mail.datanet.hu


[Vissza] [Lap tetejére]
| Általános Üzleti Szabályzat | Impresszum | Oldaltérkép
 © Boroldal.hu - Minden jog fenntartva.